visi skaitiniai

Millboard danga ir kitos terasų dangos? Kuo jos skiriasi viena nuo kitų?

Vis kartoji sau, kad Tavo terasai reikia ekstremalių pokyčių? Pavargai nuo rakščių ir kasmetinio alyvavimo? Tarpai tarp dangos lentų kiekvieną sezoną darosi didesni ir netolygūs? Jeigu svarstai apie terasos atnaujinimą ir esi pasimetęs tarp gausaus dangos lentų pasirinkimo rinkoje, padėsime Tau atskirti pagrindinius dangų skirtumus:


  • MEDIS: Jei norite savo sodui suteikti šiltą, natūralią išvaizdą, medienos ir medžio išvaizdos danga yra idealus pasirinkimas. Tai taip pat klasika, todėl visada išliks aktuali. 

            Nors tradicinė mediena iš pradžių atrodo puikiai ir jaukiai, dėl dažnai pigesnės kainos, ypač taikomų daugeliui rinkoje esančių spygliuočių medžių, visgi dumblių augimo pobūdis ir drėgnas oras, taip pat kasmetinis alyvavimas ir dažymas greitai atsveria mažesnes išlaidas. Nepamirštant didžiulės pavojaus sveikatai ir saugai dėl paslydimų ir kritimų rizikos bei rakščių. 


  • NATŪRALUS AKMUO: Natūralus akmuo siūlo įvairias spalvas, tekstūras ir dydžius, kurie gali tikti daugeliui schemų ir tuo pačiu metu yra palyginti nebrangūs. Tačiau svarbiausia nepamiršti atsparumo slydimui, nes kai kurie akmenys gali tapti gana slidūs drėgnoje vietoje. Natūralus akmuo taip pat reikalauja reguliaraus sandarinimo ir plovimo. Be sandarinimo akmuo gali pakeisti išvaizdą pvz. pakeisti spalvą. 
  • WPC DANGA:  Ji susideda iš medžio ir plastiko, todėl abiejų šių  medžiagų trūkumai yra ir WPC medžiagoje. Ši medžiaga neturi natūralios medienos tekstūros. Jo atsparumas ekstremalioms  temperatūroms yra mažas, labai įkaista nuo UV spindulių. 
  • MILLBOARD: Ši danga garsėja savo neprilygstama išvaizda ir siūlo tą patį ar net geresnį vaizdą nei tradicinė mediena. Vienas iš šios terasinės dangos privalumų – dėl savo sudėties be medienos ji puikiai atrodo su sąlyginai mažai priežiūros. Tad labai tinka užimtoms šeimoms ar tiems, kurie mieliau leidžia laiką mėgaudamiesi lauko erdve, nei užsiimdami alyvavimu ar panašia priežiūros veikla. 


Tad belieka nuspręsti, kokią danga rinksies tu savo terasai? 

Prenumeruokite naujienlaiškius
Prenumeruodami sutinkate su Privatumo Politika
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.